Најновије вести - 5

  • Мај

    01

    2019
img
  • написао БАБИЋ Радослав

Обавештење седнице Управног одбора Удружења грађана Радан Власово

Дана 25.04.2019.године у Београду одржана је седница ново изабраног сазива Управног одбора Удружења грађана Радан Власово.


Уз присуство већине чланова Управног одбора усвојено је неколико одлука :


1. Да се изради пословник о раду Удружења, задужени Председник и заменик,


2. Да се усвоји акциони план за 2019.годину са основним активностима : Организација Сабора-сеоских литија на Превији у Власову дана 09. јуна 2019.године, Организација потписивања петиције свих грађана пореклом из Власова и свих њихових рођака и пријатеља и исте упућивањењ Председнику Републике Србије господину Вучићу са циљем реализације планске активности изградње асвалтног пута кроз село Власово као спој путних праваца Прлом Бања-Власово-Бојник са краком Власово-Гајтан-Медвеђа, и свих програмских активности из статута удружења.


3. У вези подршке домаћину овогодишњег Сабора-сеоских литија Барац Милисаву Усвојена је Одлука да чланови Управног одбора уплате по 4.000 динара. Усаглашене су обавезе појединих чланова око организације Сабора. Апелује се да се у што већем броју одазову чланови и породице ради присуства на Сабору. У складу са прикупљеним средствима чланова и донатора на пригодан начин обележити догађај мајцама, качкетима и дипломама у реализацији спортског такмичења ( надвлачење конопца, бацање камена са рамена, скок у даљ из места ).


Усвојена је сугестивна листа за позивање званица и представника средстава информисања на Сабору.


4. Усвојена је одлука да чланови удруженја плаћају месечну чланарину од по 100 динара, односно годишње 1.200 динара, а чланови управног одбора плаћају месечну чланарину од по 300 динара, односно годишње 3.600 динара. Истовремено да се омогући свим


5. Дата је препорука да Удружење подржи све активности везане за сусрет –Сабор на Бандери 07. јула.